OM DJ Jacob Strib Sørensen

Siden år 2005 har jeg turneret det meste Europa rundt og underholdt alle aldre!

Jeg hedder Jacob Strib Sørensen og jeg er professionel DJ.  Jeg er egentlig uddannet Ingeniør og har en kandidat grad i IT med speciale i Enterprise Arkitektur. Jeg bor til daglig på Skt. Hans Torv i København, og jeg bruger alt min tid på musik og teknik.

Jeg startede i 1998 med at spille mobildiskotek med min ven Mads, til skolefester og vennernes fødselsdage. Derefter blev det hurtigt til mit “studiejob”. Og her 10 år efter, ja der spiller jeg stadig!

I dag underholder jeg hver uge, ved arrangementer for alle aldre.  Størstedelen af mine arrangementer er bryllupsfester og firmafester. Ingen fester er ens – og det er altid spændende og en udfordring at komme ud til en ny fest. Folk er glade, spændte og i godt humør – og jeg elsker at skabe rammerne, som gør at folk holder det gode humør og kommer ud og danse. Jeg giver folk gode minder med hjem!

Når du oplever mig til en fest, vil du opleve – at jeg er der for dig og dine gæsters skyld! Det er jeres fest. Jeg er yderst professionel og jeg prøver altid at spille det musik som du og dine gæster gerne vil danse til. Det er min professionelle erfaring, som skal bruges til at holde gang i festen, og sikre at alle kommer ud og danse. Musikønsker er meget meget velkomne!

Jeg kan bookes kun som DJ eller som helt mobildiskotek med anlæg og diskokugler. Vi afstemmer det hele op til festen, og jeg aftaler gerne alt det praktiske direkte med feststedet.

Jeg håber at i vil tage kontakt til mig, uanset om i skal bruge festmusik, musik til bryllup, god dansemusik til fødselsdagsfesten eller musik til en helt anden anledning.  Jeg vil med glæde snakke videre om mulighederne ved jeres arrangement!

Udover mig selv, har jeg udvalgt en række af erfarne og professionelel folk som kan bistå mig på travle dage.

Med venlig hilsen
Jacob Strib Sørensen

Udvalgte arrangementer:
Ørsted julefrokost, 1200 gæster, Lokomotivværkstedet, december 2020.
Grunk Event, Hotel Dangleterre, Julen 2020.
Tupperware Nordisk Fest, Cuben Oslo, Februar 2019.
Natcafeen, Gothersgade, 2012-2018.
Statsministereren, Marienborg, foråret 2006.